ГоловнаСуспільствоВійна

Тіла трьох виховательок дитбудинку, яких розстріляли під Миколаєвом, досі не можуть забрати з місця трагедії

93 дитини та десять вихователів очікують евакуації в селі Антоновка.

Тіла трьох виховательок дитбудинку, яких розстріляли під Миколаєвом, досі не можуть забрати з місця трагедії
Ілюстративне фото

Тіла трьох загиблих виховательок Миколаївського обласного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, мікроавтобус якого обстріляли окупанти минулого тижня, досі не вдалося вивезти. Вони так і лежать в обгорілому бусі за 25 км до найближчого українського блокпоста.

За тиждень після трагедії 93 дитини та десять вихователів в селі Антонівка досі очікують евакуації, повідомляє Parlament.UA.

Поранені – помічниця вихователя Ганна Сметана, психолог Олена Бєланова – нині в миколаївських лікарнях. Вихователі, які вижили, Галина Литкіна та Наталія Веденєєва, госпіталізовані в стані психологічного шоку.

Директорка центру Світлана Клюйко розповіла про кожну загиблу.

За її словами, Наталія Михайлова працювала в дитбудинку з 2014 року. 4 травня їй було б 50 років. 64-річна Олена Батигіна 20 років працювала в дитбудинку. Валентина Відющенко прийшла на роботу до обласного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей трохи більш ніж рік тому.

Нагадаємо, 8 березня на трасі в Миколаївській області російські окупанти обстріляли зміну вихователів дитячого будинку. Працівники закладу їхали на Кіровоградську трасу, щоб змінити своїх колег. Після обстрілу загорівся мікроавтобус, позначений табличками Червоного Хреста. Три жінки загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram