ГоловнаСуспільствоВійна

Бійці ООС за добу знищили вісьмох окупантів, бліндаж і дві САУ противника

У штабі ООС запевняють, що "в підрозділах окупаційних військ РФ морально-психологічний стан різко погіршився".

Бійці ООС за добу знищили вісьмох окупантів, бліндаж і дві САУ противника
Фото: Макс Левин

У понеділок, 6 липня, у відповідь на дії незаконних збройних формувань Російської Федерації військовослужбовці Об’єднаних сил відкрили вогонь із дозволеного Мінськими домовленостями озброєння.

У результаті вісьмох окупантів було вбито, ще одного - поранено. Крім того, знищено бліндаж противника та його техніку, інформує пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

"За даними нашої розвідки, після придушення ворожої активності вісім окупантів загинули, одного поранено. Також завдяки вмілим і рішучим діям наших воїнів було знищено один бліндаж та дві самохідні артилерійські установки загарбників, які знаходилися на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення згідно з Меморандумом та Комплексом заходів з виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС зазначили, що "агресія супротивника була подавлена, моральний дух зломлений – в підрозділах окупаційних військ РФ морально-психологічний стан різко погіршився".

Раніше повідомлялося, що за минулу добу на Донбасі проросійські бойовики сім разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів противника один український воїн отримав бойове травмування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram