ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У військовій частині Києва підтвердили 27 випадків зараження COVID-19, - Медсили

У частині провели дезінфекцію і зробили ПЛР-тести 150 службовцям.

У військовій частині А0105, яка міститься в Києві, зафіксовано спалах коронавірусу.

Інфікування лабораторно підтверджено у 27 осіб. З них 5 перебувають на стаціонарному лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі "ГВКГ", інші перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

Фото: facebook.com/Ukrmilitarymedic

"Представники Медичних сил Збройних Сил України провели низку заходів щодо підтримання належного санітарного та епідемічного благополуччя на об'єктах військової частини А0105. Силами та засобами регіонального санітарно-епідеміологічного управління здійснено заключну дезінфекцію в осередку захворювання площею 1800 квадратних метрів. Медичною службою військової частини проведена активна робота з виявлення можливих контактних осіб та їх ізоляція. Також відібрано понад 150 зразків біологічного матеріалу для лабораторного дослідження методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

Командиру військової частини було вручено припис про проведення протиепідемічних заходів з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Як повідомлялося, в ЗСУ зафіксовано чотири летальні випадки внаслідок коронавірусної хвороби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram