ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Головлікарка "Охматдиту" стала першою заступницею міністра охорони здоров'я

Вона очолює лікарню з 2017 року.

Головлікарка "Охматдиту" стала першою заступницею міністра охорони здоров'я
Ирина Садовьяк
Фото: Макс Требухов

Кабінет Міністрів на засіданні 3 червня призначив головну лікарку Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ "Охматдит" Ірину Садов'як першою заступницею міністра охорони здоров'я. Про це в Telegram повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Садов'як є головною лікаркою "Охматдиту" з 2017 року. Вона перемогла в конкурсі серед 18 інших претендентів. До цього вона 14 років була головною лікаркою Коломийської районної центральної лікарні.

Крім того, уряд призначив Ярослава Кучера заступником міністра охорони здоров'я з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації. Ігор Безкоровайний був призначений заступником міністра у справах ветеранів.

Також Кабінет Міністрів призначив Олексія Кузьменкова головою Державного агентства водних ресурсів. Андрій Павловський став заступником голови Державної митної служби.

Нагадаємо, що попередню першу заступницю міністра охорони здоров'я Максима Степанова Олену Теряєву звільнили через півтора місяця після призначення. Теряєву призначили на цю посаду на початку квітня 2020 року, а доти вона працювала директоркою Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram