Кабінет Міністрів дозволив ресторанам і кафе відновити роботу з 5 червня.
Відповідні зміни були внесені до постанови №392 від 20 травня.
Уряд дозволив ресторанам, барам і кафе приймати відвідувачів у приміщенні. Головна вимога - дотримання дистанції щонайменше 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами і розміщення не більш ніж чотирьох клієнтів за одним столом (крім дітей до 14 років).
Персонал слід забезпечити засобами індивідуального захисту обличчя, очей і рук. Відвідувачі також мають надягати маску або респіратори і перебувати в них, крім часу прийому їжі.
Нагадаємо, що раніше ресторани в Україні могли працювати тільки на винос або у форматі літніх майданчиків.