ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сталося 14 обстрілів, поранено українського військового

Збройні формування застосовували заборонені міномети.

На Донбасі сталося 14 обстрілів, поранено українського військового
Фото: www.facebook.com/pressjfo.news

З початку доби 20 травня збройні формування Росії 14 разів порушували режим припинення вогню на сході України, застосовуючи заборонену мінськими домовленостями зброю. В результаті ворожих обстрілів був поранений український військовий. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Біля Павлополя, Пісків, Старогнатівки, двічі біля Кам'янки і тричі біля Богданівки окупанти стріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої зброї.

По захисниках Красногорівки випустили 20 мін 120-го калібру. Неподалік Оріхового стріляли з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Поруч з Шумами противник випустив 11 мін 82-го калібру. Неподалік з Південним двічі стріляли з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а по околицях Кримського вели вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

Додатково повідомляється, що випадків захворювання на коронавірус серед військових ООС немає.

Нагадаємо, що вранці 20 травня ватажки терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" заявили про приведення військ у бойову готовність. Вони почали погрожувати ескалацією бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram