ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб ООС показав результати обстрілу бойовиками житлових будинків Красногорівки

Бойовики звинувачують в обстрілі ЗСУ.

У результаті мінометного обстрілу міста Красногорівка з боку збройних формувань Російської Федерації були пошкоджені три житлових будинки.

Про це інформує пресцентр Операції Об'єднаних сил.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

"За підтвердженою інформацією української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін, були істотно пошкоджені три приватні будинки місцевих жителів. Також постраждали господарські будівлі. На щастя, в результаті злочинних дій російських найманців ніхто з мирних жителів не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Фото: facebook.com/pressjfo.news

У штабі підкреслюють, що при наявності прямих і безперечних доказів систематичних обстрілів окупантами мирних жителів Донбасу, "безпідставні звинувачення керівниками російсько-окупаційних адміністрацій на адресу українських військовослужбовців у нібито пошкодженні об'єктів цивільної інфраструктури виглядають особливо цинічними і позбавленими здорового глузду".

Раніше перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Олексій Резніков заявив, що Україна ініціювала позачергове засідання ТКГ через помилкові звинувачення на адресу ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram