ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області під час обстрілу загинув військовий, п'ятеро поранені

Бойовики застосовували заборонені міномети калібру 120 мм.

Фото: t.me/Tsaplienko/366

Російсько-окупаційні війська на Донбасі вкотре обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненого Мінськими домовленостями озброєння. В результаті один боєць загинув, ще один отримав поранення і четверо - бойові травми.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Сьогодні, 21 травня, на Луганщині, в результаті влучення міни 120 калібру у вантажний автомобіль загинув український захисник. Також один військовослужбовець отримав поранення і ще четверо - бойові травми. Постраждалих доставили до лікувального закладу, їм надали належну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Фото: t.me/Tsaplienko/366

Фото: t.me/Tsaplienko/366

Фото: t.me/Tsaplienko/366

Командування Об'єднаних сил висловлює співчуття рідним і близьким загиблого й обіцяє, що дії окупантів не залишаться безкарними.

"Для придушення вогню противника підрозділи Об'єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточнюють", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, 20 травня в Луганській області загинув командир батальону патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1" Сергій Губанов. Він і ще троє бійців отримали осколкові поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram