ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Українські військові не постраждали.

За добу бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"13 квітня збройні формування Російської Федерації сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Втрат серед українських військовослужбовців у результаті ворожих обстрілів 13 квітня не було", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано шість обстрілів: по захисниках Широкиного випустили шість мін калібру 82 мм; у напрямку н.п. Веселе позиції українських військових бойовики обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Павлополя, Красногорівки та Тарамчук бойовики застосували станкові протитанкові гранатомети і кулемети великого калібру; в районі Опитного українські військові зафіксували обстріл з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї обстріляли позиції ЗСУ біля Кримського.

Нагадаємо, упродовж дня понеділка бойовики тричі обстріляли позиції українських військових, втрат не було.

З початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупаційні війська вже двічі порушили режим припинення вогню: зі станкових протитанкових гранатометів обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки, а з кулеметів великого калібру біля Красногорівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram