ГоловнаСуспільствоНаука і релігія

У Дніпрі перерили вхід до церкви, яка порушила карантин на Вербну неділю

Перед воротами нібито знайшли снаряд калібру 76 мм.

У Дніпрі перерили один з двох входів на територію Свято-Пантелеймонівської церкви, священник якої порушив карантин на Вербну неділю і причащав віруючих з однієї ложки.

Як повідомляє "Інформатор", прямо перед воротами церковної території нібито знайшли снаряд часів Другої світової війни. Це підтверджується і на сайті облуправління ДержНС: "У Дніпрі під час проведення земельних робіт на вулиці Панікахи Шевченківського району виявлено застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм".

Фото: dp.informator.ua

За словами інспектора пресслужби Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Лариси Копиленко, співробітники міськради звернулися до правоохоронців з проханням забезпечити безпеку під час вилучення снаряда.

Інших вибухонебезпечних предметів не виявили.

Фото: dp.informator.ua

У результаті один з двох заїздів у храм розритий і огороджений. Другий підхід поки що відкритий. На воротах вивісили записку із закликом дотримуватися карантинних заходів.

Снаряд знайшли відразу після погроз мера Дніпра Бориса Філатова "кретинові з Тополя", що причащав людей на Вербну неділю з однієї ложечки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram