ГоловнаСуспільствоПодії

У поліцію здався водій, який насмерть збив на авто жінку і сховав її тіло в іншій області

Щоб приховати факт ДТП, він підпалив труп загиблої.

Фото: hk.npu.gov.ua
У Харківській області в поліцію здався чоловік, який збив на авто жінку-пішохода, вивіз її тіло в Донецьку область, спалив і закопав.

Спочатку про раптову пропажу своєї дружини до Лозівської поліції повідомив місцевий житель. Його 59-річна дружина вдень 12 квітня вийшла на вулицю, після чого зникла, повідомили в пресслужбі поліції.

13 квітня слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для ДТП. На асфальті знайшли фрагменти битого скла і жіночий черевик. Заявник упізнав в ньому взуття своєї дружини.

Того ж дня в Лозівське відділення поліції звернувся 31-річний чоловік, який зізнався, що збив жінку.

Фото: hk.npu.gov.ua

"Він заявив, що 12 квітня близько 15:00 їхав на автомобілі "ВАЗ Калина" через село Домаха міста Лохова у напрямку 4 мікрорайону. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода, що рухався по узбіччю в попутному з ним напрямку. Від отриманих травм жінка померла на місці. Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло жінки в авто і вивіз в Донецьку область, де підпалив і закопав", - йдеться в повідомленні.

Свою машину він залишив на території Донецької області, після чого повернувся додому.

Фото: hk.npu.gov.ua

Водієві загрожує до 8 років позбавлення волі. Поліція перевіряє обставини підпалу і приховування тіла загиблої.

Нагадаємо, 14 квітня в Києві на вул. Ревуцького водій таксі скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому переході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram