ГоловнаСуспільствоЖиття

Військкомати призупинили призов на службу

Призов призупинено на час карантину.

Військкомати призупинили призов на службу
Фото: Укринформ

У зв'язку з оголошеним карантином у країні призупинено призов на строкову військову службу. Про це у фейсбуці повідомила пресслужба Сухопутних військ з посиланням на розпорядження командувача ЗСУ генерал-лейтенанта Олександра Сирського. 

"На час дії карантину призупинено заходи призову громадян на строкову військову службу, пов'язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, до окремого розпорядження", - сказано в повідомленні.

Незважаючи на це, військові комісаріати та територіальні центри комплектування та соціальної підтримки повинні продовжувати роботу з військово-обліковими документами й організувати протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, раніше Кабінет Міністрів встановив чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу в квітні-червні. Загальна чисельність призовників становила 16 460 осіб, з яких до Збройних сил повинні були направити 9000 осіб, у Національну гвардію - 5 460, у Державну прикордонну службу - 1300 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту - 700 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram