ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція заявила, що обшуки в квартирі Мухарського не пов'язані з убивством Шеремета

Обшуки були пов'язані з наркоторгівлею.

Поліція заявила, що обшуки в квартирі Мухарського не пов'язані з убивством Шеремета
Фото: narodna-pravda.ua/

Обшуки в квартирі шоумена Антона Мухарського не пов'язані з розслідуванням убивства Павла Шеремета. Про це повідомили в пресцентрі Нацполіції. 

"Обшук у приміщенні, яке актор здавав в оренду, відбувся в рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів і психотропних речовин через всесвітню мережу Інтернет", - сказано в повідомленні.

Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (наркоторгівля). Встановлено, що група осіб організувала інтернет-магазини в одному з меседжерів, за допомогою яких продавала наркотики шляхом "закладок". Поліцейські з'ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які проживають у Києві.

"На підставі постанови слідчого судді Кропивницького правоохоронці провели обшук квартири, розташованої на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти зазначеного провадження (власником квартири є Антін Мухарський)", - повідомили в поліції.

У результаті обшуків з квартири вилучили комп'ютерну техніку, сімкарти, банківські картки та телефони, які могли використовуватися в злочинній діяльності. Призначено експертизи.

Нагадаємо, 13 грудня Мухарський повідомив про обшуки в квартирі, яку здає в оренду. Суть у тому, що в ці дні пройшли обшуки у волонтерів Євгена і Наталії Акастелових у рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

12 грудня затримали музиканта Андрія Антоненка (Риффмастер), волонтерку і дитячу лікарку Юлію Кузьменко та контрактницю Яну Дугарь - всіх їх підозрюють у вбивстві Шеремета, яке відбулося в 2016 році.

Мухарський назвав це затримання шоу і цинічною акцією з дискредитації волонтерського руху та ветеранів АТО.

14 грудня суд заарештував Андрія Антоненка і Юлію Кузьменко на два місяці. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram