ГоловнаСуспільствоЖиття

Державіаслужба дозволила відкрити нові рейси трьом українським авіакомпаніям

Дозволи отримали Windrose, SkyUp і "Мотор Січ".

Державіаслужба дозволила відкрити нові рейси трьом українським авіакомпаніям

Державна авіаційна служба дозволила українським авіакомпаніям Windrose, SkyUp і "Мотор Січ" відкрити нові рейси. Про це повідомили в пресцентрі Державіаслужби.

Windrose отримала права на експлуатацію повітряних ліній для виконання чартерних перевезень до 28 березня 2020 року за такими напрямками:

- Київ - Запоріжжя - Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);

- Київ - Одеса - Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);

- Київ - Львів - Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);

- Київ - Херсон - Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);

- Київ - Харків - Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);

- Київ - Дніпро - Київ (частота рейсів: 5 рейсів на тиждень).

Державіаслужба надала авіакомпанії SkyUp право на польоти у напрямку Київ - Лісабон - Київ (з частотою - 2 рейси на тиждень) до 1 березня 2020 року.

Авіакомпанії "Мотор Січ" дали право на експлуатацію повітряної лінії Київ - Мінськ - Київ з частотою 7 рейсів на тиждень для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/в Україну, з визначенням необмеженого терміну дії права. Крім того, "Мотор Січ" отримала дозвіл для збільшення з 7 до 12 рейсів на тиждень за напрямом Запоріжжя - Київ - Запоріжжя.

Нагадаємо, 7 жовтня Державіаслужба призупинила сертифікат експлуатанта авіакомпанії "Україна Аероальянс". Це сталося після катастрофи під Львовом, коли літак цієї авіакомпанії здійснив аварійну посадку під час виконання чартерного вантажного рейсу UKL4050. Унаслідок катастрофи загинуло п'ятеро осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram