ГоловнаСуспільствоВійна

Пункти пропуску в ООС перейдуть на зимовий робочий графік з 1 грудня

КПВВ працюватимуть з 8:00 до 17:00.

Пункти пропуску в ООС перейдуть на зимовий робочий графік з 1 грудня
Фото: Макс Левин

З 1 грудня 2019 року всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення ООС перейдуть на "зимовий" графік роботи - з 8:00 до 17:00. Про це повідомляє штаб ООС.

"Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил з 1 грудня 2019 року переходять на графік зимового періоду. Контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щодня з 8:00 до 17:00", - сказано в повідомленні.

Командування Об'єднаних сил звернулося до громадян із проханням врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок.

За інформацією штабу, за осінній період роботи пунктів пропуску лінію розмежування перетнули понад 3,2 млн осіб і 389 тис. транспортних засобів.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі було 7 обстрілів. Під час обстрілу українських позицій біля Березового окупанти вели вогонь і по цивільній інфраструктурі, в результаті чого загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, який перекинувся на дачний масив - майже повністю згоріли 6 будинків. Військовослужбовці оперативно евакуювали цивільне населення, обійшлося без постраждалих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram