ГоловнаСуспільствоЖиття

Лікарі розповіли про стан здоров'я дитячого омбудсмена Кулеби після ДТП

Його старший син перебуває у важкому стані.

Лікарі розповіли про стан здоров'я дитячого омбудсмена Кулеби після ДТП
Фото: kievvlast.com.ua

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який 24 листопада разом із двома синами потрапив у ДТП, зараз перебуває у стані середньої тяжкості в лікарні "Феофанія". Про це повідомляє ТСН.

Відзначають, що Кулеба притомний, його життю нічого не загрожує, однак його старший син перебуває у важкому стані.

"У Кулеби медики діагностували струс мозку, численні забої і травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітки і травма живота. Крім того, у нього численні переломи ребер з обох сторін, забій легенів і пневмоторакс (скупчення повітря, що призводить до часткового або повного колапсу легень). Утім медикам усе ж вдалося стабілізувати його стан і зараз його життю нічого не загрожує", - сказано в повідомленні.

Старший син дитячого омбудсмена Тимофій у важкому стані. Зараз він в інтенсивному неврологічному відділенні.

"За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю - не повідомляють. Про стан молодшого сина Єлисея наразі невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним займаються лікарі в "Охматдиті"", - повідомляє ТСН.

Водій вантажного мікроавтобуса, який теж потрапив у цю аварію, перебуває в Києво-Святошинській лікарні. Його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, уповноважений з прав дитини Микола Кулеба разом з двома синами 24 листопада потрапив в аварію. На записах ДТП видно, що Кулеба спробував перетнути жваву трасу на червоне світло і підставив автомобіль під удар справа. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram