ГоловнаСуспільствоЖиття

«Лото-Забава»: на Кіровоградщині виграно мільйон Новости компаний

В Україні з’явився вже 338-й мільйонер «Лото-Забава»

28 липня 2019 року під час розіграшу 1042-го тиражу всеукраїнської сімейної лотереї «Лото-Забава» стало відомо про появу нового мільйонера. Ним виявився гравець, який буквально за кілька годин до завершення продажу білетів на недільний тираж, вирішив завітати на фірмовий острівець «М.С.Л.», який розташовано у місті Кропивницький Кіровоградської області за адресою: вул. Велика Перспективна, 53. Там майбутній мільйонер витратив 17 гривень на покупку лотерейного білета № 0310400, у якому наступного дня закреслив три горизонталі з двома пільговими підковками. Переможець став 338-м щасливчиком на загальному лічильнику мільйонерів і мультимільйонерів «Лото-Забава» і вже двадцять шостим у цьому році.

Звертаємо увагу, що зазвичай у цій категорії передбачений приз розміром у 200 000 гривень. Проте завдяки тому, що перша кулька, яка випала з великого лототрону в день розіграшу, була парною, щасливчик, якому пощастило закреслити три горизонталі з двома пільговими підковками в одному ігровому полі, виграв 1 000 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з Кропивницького та запрошує улюбленця фортуни завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб.

Нагадаємо, нещодавно цією пропозицією скористався переможець «Лото-Забава» - мешканець Харківщини Григорій Івакін, який виграв свій мільйон гривень 21 квітня 2019 року, під час розіграшу 1028-го тиражу. Лотерейний мільйонер разом із дружиною Вірою провів насичені вихідні у столиці протягом 20-21 липня, родзинкою яких стало відвідування київського музею фотоілюзій, де гості мали змогу не лише врятуватись від акули, втекти від виверження вулкана, відчути левітацію, але й відвідати новий масштабний проект CRAZY ROOM із символами Києва в нереальному, фантастичному виконанні.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." щиро вітає головного переможця чи головну переможницю 1042-го тиражу та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram