ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на лівому березі викрали евакуатор

Поліція затримала 32-річного підозрюваного.

У Києві на лівому березі викрали евакуатор
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Київська поліція затримала підозрюваного у викраденні евакуатора. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"У Дарницьке управління поліції із заявою про викрадення транспортного засобу звернувся 43-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що з паркувального майданчика на вулиці Ялинковій зник його евакуатор марки "Баркас", який він залишив на кілька днів", - сказано в повідомленні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Під час перегляду відеозаписів з камер спостереження, розташованих у столиці в рамках проекту "Безпечне місто", правоохоронці встановили час викрадення і маршрут викраденого евакуатора. Також засікли автомобіль, за допомогою якого було скоєно злочин.

Встановлено, що зловмисники на машині Dacia Logan відбуксирували евакуатор в інше місце.

Протягом оперативно-розшукових заходів правоохоронці Дарницького управління поліції встановили місце розташування викраденого евакуатора і людей, причетних до цього злочину.

Поліція затримала 32-річного киянина, який зізнався у скоєному і розповів, що для перевезення евакуатора він найняв водія і переконав його в тому, що "Баркас" - його власність.

Чоловікові повідомили про підозру. На час проведення досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 21 квітня пізно ввечері в центрі Києва, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали службову Toyota Prius. Після півночі злочинця затримали на Залізничному шосе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram