ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому затримали чоловіка, який хуліганив і спровокував три ДТП

На нього відкрили кримінальне провадження і склали 8 адміністративних матеріалів.

У Хмельницькому затримали чоловіка, який хуліганив і спровокував три ДТП
Фото: npu.gov.ua

5 червня близько 22:00 надійшов дзвінок у поліцію про те, що в одному з дворів на вул. Інститутській між невідомими чоловіками виникла бійка і чутно звуки пострілів. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції.

Поліцейські з'ясували, що між двома 19-річними хмельничанами і 35-річним жителем Красилівського району виникла суперечка, яка переросла в бійку. Останній у підсумку вихопив травматичний пістолет, кілька разів хаотично вистрілив і поцілив у своїх опонентів. Після цього він сів у автомобіль "Tойота" і поїхав у бік вулиці Молодіжної.

Усі постраждалі відбулися травмами м'яких тканин і після надання допомоги в травмпункті були відпущені додому.

Правоохоронці вирушили навздогін зловмисникові і через кілька хвилин отримали повідомлення, що на перехресті вулиць Інститутської та Молодіжної ця машина в'їхала в електроопору і втекла з місця ДТП. Після цього через кілька хвилин на вулиці Тернопільській водій цього автомобіля зіткнувся з "Рено" і знову втік із місця ДТП.

Його помітили на вулиці Тернопільській, чоловік проїхав через пішохідний перехід на червоне світло. Після вимоги правоохоронців він зупинився. Виявилося, що правопорушник був у стані алкогольного сп'яніння, але відмовився пройти тест на алкоголь.

У результаті 35-річного чоловіка затримали, вилучили пістолет з гумовими кулями і відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК, а також склали 8 адміністративних матеріалів.

Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 4 червня в Боярці Київської області зіткнулися маршрутки №720 і №742 і легковий автомобіль Skoda з причепом. Кількість постраждалих - 26 осіб, троє з них потрапили в реанімацію.

У цій справі водієві цієї маршрутки повідомили про підозру в порушенні правил дорожнього руху, що призвело до аварії (ч.2 ст.286 Кримінального кодексу).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram