ГоловнаСуспільствоПодії

Убивця львів'янина Тараса Познякова отримав довічний термін

Суд визнав Голуба винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, викраденні автомобіля і вбивстві.

Убивця львів'янина Тараса Познякова отримав довічний термін
Дмитрий Голуб на суде
Фото: zaxid.net

Києво-Святошинський районний суд Київської області засудив до довічного ув'язнення Дмитра Голуба, якого звинувачують у вбивстві Тараса Познякова, який у квітні 2016 року виїхав зі Львова до Києва, взяв попутників через онлайн-сервіс BlaBlacar і зник.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Суд визнав Голуба винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, заволодінні транспортним засобом і вбивстві.

Вирок зачитували близько двох годин. Сам Голуб був присутній на засіданні. Упродовж 1,5 року він був відсторонений від участі в засіданнях суду "за хамську поведінку, нецензурну лексику та погрози".

Нагадаємо, Тарас Позняков 4 квітня 2016 року власним авто виїхав зі Львова у напрямку столиці. Зв'язок з ним пропав за 25 км від столиці в районі села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним у машині перебувало ще троє осіб.

Через кілька днів автомобіль Познякова знайшли в гаражному кооперативі під Києвом.

Поліція почала розслідування за статтею "умисне вбивство", а двох підозрюваних - 36-річного Дмитра Голуба, жителя Чернівців, і 25-річного Луана Кінгісеппа, громадянина Росії, - оголосили в розшук.

Колишній боєць "Правого сектору" Голуб з позивним "Тоф" був заарештований у 2016 році. Під час обшуку у справі про незаконне зберігання вогнепальної зброї правоохоронці знайшли в нього ноутбук, на якому виявили його реєстрацію на сайті BlaBlaCar і листування з Позняковим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram