ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві без істотних опадів, до +4 градусів

Температура повітря вночі -2...+3 градуси.

У понеділок у Києві без істотних опадів, до +4 градусів
Фото: 24 канал

11 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликі опади, вдень невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +2...+8 градусів.

У Карпатах вночі невеликі опади, вдень помірні опади, температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень -2...+3 градуси.

У Моршині вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.

У Трускавці вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +6...+8 градусів.

У Сваляві вночі без істотних опадів, вдень помірний дощ, температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Житомирській області вдень невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, вдень +1...+6 градусів, у Чернігівській і Сумській областях -1...+4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки у Вінницькій області вдень невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень 0...+7 градусів, у Полтавській області -1...+4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень -1...+4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень +2...+9 градусів, у Запорізькій області 0...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +4...+9 градусів.

У Ялті без опадів. Температура вночі 0...+2 градуси, вдень +6...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram