ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві до +1 градуса, без опадів

Уночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця.

У п'ятницю в Києві до +1 градуса, без опадів
Фото: newsukraine.com.ua

У п'ятницю, 8 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-8 градусів, удень +1...+8 градусів.

У Карпатах без опадів, уночі і вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, температура вночі -4...-9 градусів, удень -2...+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-10 градусів, удень +4...-4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, удень +4...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, удень +2...-4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-7 градусів, удень -2...+3 градуси.

У Криму хмарно, невеликі опади, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +1...+6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram