ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Зафіксовано 7 випадків порушення режиму припинення вогню.

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

Від початку доби бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі. Утрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє  прес-центр ООС.

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00, противник обстріляв позиції наших військ 7 разів, зокрема два рази із застосуванням забороненого "мінськими домовленостями" озброєння", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції українських військових біля селища Піски, із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Чермалика, з підствольних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - позиції біля Павлополя.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу села Кримського, станкових протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Травневе... і селища Новотошківське", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу, 8 лютого, російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє зазнали поранень.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram