ГоловнаСуспільствоПодії

З'явилося повне відео ДТП у Харкові

Запис зроблено камерою відеоспостереження.

У мережі з'явився ще один відеозапис ДТП у Харкові, в якому в результаті наїзду Lexus під керуванням 20-річної дівчини загинули п'ятеро і постраждали шестеро людей.

Запис з камери відеоспостереження оприлюднило видання "Вечірній Харків". На відміну від попередніх записів, на ньому видно ДТП від початку до кінця. Аварія відображена на другій хвилині 18-й секунді відео.

Нагадаємо, в середу в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. В результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. На місці загинули чотири дівчини й один хлопець, ще шестеро осіб було госпіталізовано.

За кермом позашляховика перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева. За кермом Volkswagen Touareg був 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов. Водій другого авто підозрюваним не є.

Зайцевій повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі. У п'ятницю суд обирає запобіжний захід Зайцевій. Під час засідання стало відомо, що в крові Зайцевої під час експертизи виявили опіати.

Радник голови МВС нардеп Антон Геращенко заявив, що дівчина брала участь у незаконних перегонах по місту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram