ГоловнаПолітика

В аналізах винуватиці ДТП у Харкові виявили сліди опіатів (оновлено)

Результати експертизи прийшли лише напередодні.

В аналізах винуватиці ДТП у Харкові виявили сліди опіатів (оновлено)
Фото: стопкадр трансляции

Експертиза виявила опіати в сечі 20-річної Олени Зайцевої, яка в "Лексусі" врізалася в натовп людей у Харкові.

Про це повідомив представник держобвинувачення під час розгляду запобіжного заходу для Зайцевої в Київському райсуді Харкова.

Прокурор повідомив, що результати експертизи прийшли лише напередодні.

Перед цим Зайцева заявила, що хвора - вона отримала забій головного мозку 2007 року і що півроку проходить медогляд. Зайцева стверджує, що перед аварією не приймала жодних ліків.

Нагадаємо, в середу в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. У результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. На місці загинули чотири дівчини і один хлопець.

За кермом позашляховика перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна дочка бізнесмена Василя Зайцева. За кермом Volkswagen Touareg перебував 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов. Водій другого авто підозрюваним не є.

Зайцеву повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.

Радник голови МВС нардеп Антон Геращенко заявив, що дівчина брала участь у незаконних перегонах по місту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram