ГоловнаПолітика

Рудик: "Голос" намагається не повторити долю "Самопомочі"

Лідер партії вважає, що потрібно шукати підтримку не тільки на західній Україні, а, наприклад, в містах на кшталт Харкова і Одеси.

Рудик: "Голос" намагається не повторити долю "Самопомочі"
Фото: надано прес-службою партії «Голос»

Народний депутат і керівник партії "Голос" Кіра Рудик заявила, що її політсила багато в чому схожа на партію "Самопоміч" і докладає зусилля для того, щоби не повторити їхніх помилок.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Ми намагаємося щосили зараз не "наступити на ті ж граблі", на які "наступала" "Самопоміч" – саме тому ми спілкуємося з ними, вони нам розповідають нам про те, що і як вони робили. Так, у деяких моментах ми дуже схожі: намагаємося бути правильними й хорошими", – сказала Рудик.

Водночас, за її словами, у "Голосі" знають, які кроки необхідно зробити для того, щоби не повторити помилки.

"Те, що зараз потрібно зробити по-іншому, це, по-перше – не концентруватися на конкретній персоналії, у "Самопомочі" це був мер Львова Андрій Садовий, а показувати, що партія "Голос"– це велика кількість професійних людей. Подивимося, як це нам вдасться. Ну і слід шукати підтримку не тільки на західній Україні, а, наприклад, у містах на кшталт Харкова, Одеси", – додала Рудик.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради минулого року "Самопоміч" програла.

На початку року лідер "Самопомочі" говорив про можливе об'єднання партії з іншими політсилами – "Громадянська позиція", і "Сила людей" і "ДемАльянс", і “Голос", – проте, цього не сталося. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram