ГоловнаПолітика

Апеляційний суд залишив без змін вирок ексбійцям "Торнадо"

Повний текст постанови буде оголошено 2 грудня.

Апеляційний суд залишив без змін вирок ексбійцям "Торнадо"

Київський апеляційний суд залишив без змін вирок у кримінальному провадженні щодо колишніх бійців батальйону МВС України "Торнадо".

Про це інформує пресслужба суду.

Згідно з повідомленням, вирок Оболонського районного суду міста Києва від 7 квітня 2017 року щодо Онищенка Руслана Ілліча, Глібова Максима Валерійовича, Гульчука Бориса Павловича, Демчука Андрія Несторовича, Івашова Романа Юрійовича, Куста Микити Володимировича, Свиридовського Микити Васильовича, Шевченка Юрія Миколайовича, Ляшука Данила Олександровича, Цукури Миколи Володимировича, Холода Іллі Івановича і Пламадяли Анатолія Миколайовича залишено без змін.

Повний текст постанови буде оголошено учасникам судового провадження 2 грудня о 11:00.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва засудив вісьмох колишніх бійців спеціальної роти Міністерства внутрішніх справ "Торнадо" до позбавлення волі на термін від 8 до 11 років, ще чотирьох - до 5 років умовно. Згодом трьох звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном 2 роки.

Нагадаємо, Головна військова прокуратура просила суд Києва засудити 11 колишніх бійців роти міліції "Торнадо" до позбавлення волі на строк від восьми до 15 років і ще одного - до трьох років умовно. Колишніх бійців "Торнадо" звинувачують у створенні злочинної організації, вчиненні вбивств і низки інших злочинів, в тому числі сексуально-насильницького характеру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram