ГоловнаПолітика

МВФ продовжить обговорення нової програми для України

Керівник місії назвав "плідним" діалог під час візиту в Київ.

МВФ продовжить обговорення нової програми для України
Фото: https://www.kmu.gov.ua/

Міжнародний валютний фонд продовжить обговорення нової програми для України наступного тижня. Про це повідомили в представництві МВФ в Україні з посиланням на заяву керівника місії Рона фон Родена, передає Укрінформ.

"Місія досягла помітного подальшого просування в дискусіях про реформи, які могли б лягти в основу нової програми, підтриманої МВФ. Серед таких кроків - заходи в грошово-кредитному податково-бюджетному і фінансовому секторах, так само як і реформи, спрямовані на поліпшення бізнес-середовища, посилення верховенства права і нарощування економічного зростання. Дискусії триватимуть наступними тижнями", - йдеться у повідомленні.

За словами керівника місії МВФ, команда фахівців провела конструктивні та плідні обговорення з представниками влади України.

"Місія МВФ оцінила істотний прогрес, який був досягнутий за останні кілька місяців на шляху розвитку реформ та дотримання зваженої економічної політики", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні з'явилася інформація про те, що місія МВФ покинула Україну без досягнення домовленостей за новою програмою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram