ГоловнаПолітика

Нардеп Тищенко порівняв Україну з насосом і розповів про надувну ляльку

Так скандальний депутат від "Слуги народу" відповідав на запитання журналістів про "формулу Штайнмайєра" і назвав її "розлученням".

Нардеп Тищенко порівняв Україну з насосом і розповів про надувну ляльку
Николай Тищенко

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко порівняв Україну з насосом, в якому нічого не працює. Так він відповів на питання журналістів про "формулу Штайнмайєра".

Відео опублікувало Hromadske.

"Я порівнюю сьогодні Україну, нашу рідну, нашу Україну, яку нам побудували наші попередники, з насосом. Де, куди не візьмеш, не візьмеш... Що не береш, усе щось не працює", - сказав Тищенко.

Журналісти запитали у нього щодо "формули Штайнмайєра", на що він відповів: "Я про формулу вже сказав. Це розлучення. Найголовніше треба зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ. І тільки за законами України. Усе, крапка".

Потім Тищенко продовжив: "Так ви, наприклад, берете іграшку. Ляльку берете, ось берете ляльку. Наприклад, надувну ляльку ви берете. Ви знаєте, як з нею впоратися? Ось ляльку берете. І щоб знати, як... Або, не знаю, машину, купуєте машину. Ви знаєте, як з нею? Ось щоб з нею впоратися".

Нагадаємо, під час мітингу підприємців на Банковій Тищенко просив поліцію захистити його від дотиків жінок.

Нагадаємо, раніше Тищенко у кулуарах Верховної Ради нагрубіянив кореспонденту "Радіо Свобода". Нардепу не сподобалися питання про склад нового Кабміну, за який він проголосував. Спочатку він намагався ігнорувати журналістку, а потім запропонував: "Попийте водички, вам корисно". Коли дівчина пояснила, що "Слуг" підозрюють у тому, що вони не читають законопроекти, за які голосують, і тому вона вирішила перевірити, чи так це, Тищенко обурився: "А хто ви така, щоб перевіряти? Ну хто ви? Мій батько або дружина? Хто ви?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram