ГоловнаПолітика

Гройсман заявив, що готовий очолити уряд після парламентських виборів

Прем'єр не планує йти з поста на період передвиборної кампанії.

Гройсман заявив, що готовий очолити уряд після парламентських виборів
Владимир Гройсман
Фото: Lb.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що готовий знову очолити уряд після парламентських виборів. Про це він розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"У мене є розуміння, що робити далі, і я можу очолювати уряд. Якщо український народ вирішить, що я і сформована нами команда будуть гідні представляти їхні інтереси і реалізовувати ті завдання, які люди перед нами ставлять, то я буду готовий очолити уряд", - сказав Гройсман.

Також він наголосив, що важливим є формування після виборів сильної і згуртованої коаліції.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи планує йти з поста на період передвиборчої кампанії, він сказав, що "шукатиме здоровий баланс".

"Ми проаналізуємо, і я буду діяти так, як визначено законом. Кампанія кампанією, але держава - це набагато важливіше. Я краще буду менше брати участь в передвиборній кампанії і робити все для того, щоб в країні була стабільність, ніж навпаки. Я буду знаходити здоровий баланс. Але головне - щоб не було порушень закону, і я це чітко розумію", - сказав Гройсман.

Прем'єр зазначив, що така сама позиція буде і щодо інших міністрів, оскільки, на його думку, кожен член уряду має право визначати своє політичне майбутнє.

Раніше спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков заявив, що обраний президент готовий співпрацювати з Гройсманом після інавгурації.

Перед другим туром президентських виборів Гройсман заявляв про те, що буде готовий працювати з будь-яким законно обраним президентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram