ГоловнаПолітика

Мінветеранів домовилося про співпрацю з американською Tetra Tech

Компанія організовує курси з гуманітарного розмінування.

Мінветеранів домовилося про співпрацю з американською Tetra Tech
Ирина Фриз
Фото: Макс Требухов

Міністерство у справах ветеранів домовилося з компанією Tetra Tech TMR Operating Unitо (США) про співпрацю в сфері гуманітарного розмінування. Про це повідомила прес-служба міністерства.

Міністр у справах ветеранів Ірина Фриз підписала меморандум про співпрацю з керівництвом американської компанії Tetra Tech TMR Operating Unit. Компанія організовує навчальні курси з гуманітарного розмінування для ветеранів.

Співпрацю буде направлено на забезпечення комплексної підтримки ветеранів війни в Україні на соціальному, фінансовому та освітньому рівнях. Зокрема, Tetra Tech забезпечить підготовку, навчання і сертифікацію фахівців з гуманітарного розмінування, задіявши ветеранів на всіх рівнях управління та реалізації проекту.

Тetra Tech буде виконувати всі операції відповідно до Національних стандартів протимінної діяльності, які були прийняті в Україні в 2018 році.

Компанія Тetra Tech уже більш ніж 25 років працює в сфері розмінування і протидії саморобним вибуховим пристроям, має замовлення від урядових структур США, виконувала роботи в Іраку, Афганістані та Сирії.

Нагадаємо, раніше в березні міністр у справах ветеранів Ірина Фриз затвердила склад спостережної ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram