ГоловнаПолітика

БПП обурився недопуском Артура Герасимова в ефір телеканалу "1+1"

"Ток-шоу "Право на владу" перетворилося на інформаційного кілера за викликом у олігарха Коломойського".

БПП обурився недопуском Артура Герасимова в ефір телеканалу "1+1"
Артур Герасимов

Фракція партії "Блок Петра Порошенка" вимагає допустити народного депутата Артура Герасимова до участі в сьогоднішньому ефірі ток-шоу "Право на владу" або офіційно визнати цензуру на "1+1" і відмову від "незручного" для гостей студії спікера.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Телеканал спочатку запросив Артура Герасимова до участі в ефірі і проанонсував його участь у ток-шоу. Запрошення представника Президента України Артура Герасимова в соціальних мережах підтвердила і ведуча програми Наталія Мосейчук. Однак редакція вирішила виключити Артура Герасимова зі списку запрошених гостей.

"Особливо обурює факт, що попередній анонс програми пролунав не від редакції програми, а від Юлії Тимошенко, яка, як виявилося, чітко володіє темою і нюансами задовго до майбутнього ефіру", - йдеться в повідомленні.

У партії вважають, що ситуація, яка склалася навколо ефіру, чітко доводить страх певних кандидатів перед серйозною політичною дискусією, де "головна зброя - це правдиві факти, а не популізм і жарти, що принижують гідність українського народу".

"Фракція Партії "Блок Петра Порошенка" заявляє, що ток-шоу "Право на владу" перетворилося на інформаційного кілера за викликом у олігарха Ігоря Коломойського. Вимагаємо від редакції проекту "Право на владу" дотримуватися журналістських стандартів, зокрема щодо об'єктивності та неупередженості. У період брудної передвиборчої кампанії саме журналісти загальнонаціонального телеканалу повинні захищати суспільство від ганебних маніпуляцій, а не ставати співучасниками цього злочину перед суспільством", - заявили в партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram