ГоловнаПолітика

Штаб Порошенка має намір отримати від "Томос-туру" ще 2-3% до рейтингу, - джерело

Поїздки припиняться, щойно президент заявить про висунення своєї кандидатури.

Штаб Порошенка має намір отримати від "Томос-туру" ще 2-3% до рейтингу, - джерело
Фото: пресс-служба президента

Соратники чинного Президента Петра Порошенка, який, втім, ще не висунув свою кандидатуру на другий термін, розраховують отримати додаткові 2-3% до президентського рейтингу голови держави. Про це йдеться в матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Граблі на ім'я Лазаренко". .

«Значну частину свого потенціалу він (Порошенко - ред.) уже відпрацював. Зараз, протягом «Томос-туру», ми очікуємо збільшення президентського рейтингу ще на 2-3 відсотки. Але це - максимум, причому дуже оптимістичний. Ну а далі потрібно буде вводити нові елементи, не забуваючи, звичайно, нагадувати про колишні заслуги», - ділиться джерело в оточенні штабістів гаранта.

При цьому в тексті нагадують, що після підписання і передачі Україні Томосу його демонструють вірянам у різних регіонах України.

"У межах «Томос-туру історичний документ возять по містах і селах, виставляють у головному соборі обласного центру, Президент виступає з амвону, потім зустрічається з віруючими і не дуже громадянами на площах (більшу частину яких туди, зрозуміло, звозять). У цих вояжах його супроводжують або почесний Патріарх Філарет, або Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній. Плюс по всій країні розвішано борди із зображенням Епіфанія, Томосу і Порошенка", - йдеться в матеріалі.

Крім того, Соня Кошкіна зазначила, що під час недавнього великого інтерв'ю YouTube-проекту KishkiNA (буде опубліковано на каналі в найближчі дні) митрополит Епіфаній пояснив свою участь у цьому дійстві. Для нього це форма подяки церковників Порошенкові за його труди. "Однак - і це важливе застереження - поїздки припиняться відразу після того, як буде оголошено про його висунення", - наголошено в тексті.

Нагадаємо, згідно з інформацією, отриманою від джерела в керівництві фракції БПП, Петро Порошенко заявить про висунення в президенти 2 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram