ГоловнаПолітика

БПП готова делегувати своїх депутатів до ТСК у справі Гандзюк

Депутати обіцяють блокувати роботу Ради, якщо створення комісії не буде першим питанням на порядку денному.

БПП готова делегувати своїх депутатів до ТСК у справі Гандзюк
Фото: Макс Левин

Фракція БПП готова делегувати своїх депутатів у ТСК «за списком Гандзюк». Про це в інтерв'ю журналістам під час погоджувальної ради заявив глава фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє кореспондент LB.ua.

«Ми вважаємо, що керівництво Нацполіціі має якомога швидше закінчити слідство щодо вбивства Катерини Гандзюк і передати документи в суд. Сьогодні на погоджувальній раді ми зафіксували нашу позицію. Ми вимагаємо на профільному парламентському комітеті заслухати звіт керівників силових структур з інформацією про розслідування», - заявив він.

На думку Герасимова, після отримання інформації про розслідування має прийматися рішення про створення тимчасової слідчої комісії у парламенті.

«Фракція БПП делегуватиме своїх представників до складу цієї комісії», - запевнив він.

Нагадаємо, сьогодні депутати фракцій «Батьківщина», «Самопоміч», а також з групи «єврооптимістів» блокували початок погоджувальної ради і обіцяють завтра блокувати засідання парламенту, якщо першим питанням на порядку денному не буде створення ТСК «за списком Гандзюк».

Раніше сьогодні Міністерство внутрішніх справ повідомило про завершення усіх слідчих справ у рамках своїх повноважень і передачу матеріалів розслідування до Служби безпеки України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram