ГоловнаЕкономікаБізнес

Київську "Арену Сіті" виставили на продаж за 65 млн гривень

Нефьодов закликав бізнесменів узяти участь у конкурсі.

Київську "Арену Сіті" виставили на продаж за 65 млн гривень
Фото: kiev.globalinfo.ua

Київський торгово-офісний центр "Арена Сіті", розташований поруч із Бессарабським ринком, виставили на аукціон. Початкова ціна лота - 65 млн грн без ПДВ, повідомляють на сайті Prozorro.Продажі.

Повідомляють, що на аукціон виставляють нежитлове приміщення за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 5 (приміщення 16), загальна площа - 976,3 кв. м (3 поверх "Арени Сіті").

Приміщення складається з двох частин: офісна кабінетна (загальна площа 480 кв.м) і 26 автономних номерів готелю (496,3 кв.м).

На сайті Prozorro зазначено, що аукціон стартував 27 серпня о 16:57, пропозиції прийматимуть до 20:00 29 вересня, аукціон проведуть 30 вересня о 13:53. Розмір мінімального кроку підвищення ціни - 1% (650 тис. грн).

Голова Державної митної служби і один з ідеологів системи Prozorro Максим Нефьодов закликав бізнесменів взяти участь у конкурсі.

"Може, хто з олігархів або просто бізнесменів хоче у вівторок побалувати себе шопінгом? То на ProZorro.Продажі для вас ексклюзивчик: пафосна столична нерухомість "Арена Сіті", - написав Нефьодов у Facebook.

У квітні повідомляли, що київську "Арену Сіті" продано структурам Сергія Тігіпка. Продавцем виступила Group DF Дмитра Фірташа. Суму угоди оцінювали в $13-15 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram