ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Юлі - волю! Бандитам - тюрми!

Влада і опозиція знову затанцювали під одну дудку. За їх вказівкою оператори відмовились розміщувати у столиці та по всій Україні агітаційні бігборди та сіті-лайти Радикальної партії з надписами «Юлі – волю! Бандитам – тюрми», «Банду геть!», «Розженемо прокурорів та суддів».

Фото: vk.com

Заборона проводити передвиборчу агітацію - це чергова провокація з боку влади та опозиції, які вступили в змову проти очолюваної мною Радикальної партії. Так звана об’єднана опозиція, на чолі якої стоїть гнилий духом кролик Яценюк, паразитує на імені Юлії Тимошенко. Саме через Яценюка, який не підтримав її на президентських виборах, вона сьогодні сидить у тюрмі.

Якби у Радикальної партії було стільки депутатів в парламенті, скільки у цієї горе-опозиції, ми взяли би штурмом Качанівську колонію і визволили Юлю з в’язниці. А вони, маючи більше сотні депутатів, палець об палець не вдарили, щоб це зробити. Вони бояться мою політичну силу як чорт ладанна, тому й забороняють мені висловлювати свою думку на біг-бордах. Наразі, я готую звернення до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати факт заборони розміщення біг-бордів і спроби позбавити мою партію проводити передвиборчу агітацію.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram