ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

ЦВК зареєструвала Радикальну Партію

Центральна виборча комісія зареєструвала Радикальну партію Олега Ляшка на парламентських виборах 2012.

ЦВК зареєструвала виборчий список із 150 кандидатів та 32 кандидати по мажоритарним округах.

Сьогодні нарешті я з упевненістю можу сказати, що Радикальна партія йде на парламентські вибори-2012. І ми йдемо, щоб перемагати!

Цього року будуть небачені фальсифікації, адже ця банда в курсі, що за них ніхто голосувати не буде. Влада нас боїться і вже зараз розгортає потужну кампанію проти мене та моїх однодумців. Спочатку вони намагалися мене дискредитувати в очах виборців, зараз взагалі хочуть «прибрати» зі свого шляху. Ми, як кістка в горлі правлячої партії, про це свідчать останні події, адже ці бандити не гребують жодними методами.

Ми мали подати документи у ЦВК ще 10 серпня, проте напередодні запланованої дати реєстрації стався  напад на мою машину. Невідомий зловмисник розбив скло і викрав мій особистий портфель, де знаходились гроші, виборчий список, паспорт лідера партії, його депутатське посвідчення та інші документи.

Кілька днів по тому мій друг та перший заступник, кандидат у народні депутати по 101 виборчому округу (Кіровоградська область) Юрій Сухін був отруєний, внаслідок чого у нього паралізована права сторона обличчя.  Наразі Юрій Сухін перебуває в лікарні із діагнозом "гострий неврит правого лицевого нерву".

Я впевнений і не маю сумнівів, що це замах саме на мене чи спроба залякування, організованійого політичними опонентами і допускаю, що отруїти намагались насправді мене, але так сталось, що їжу чи напій з отрутою вжив Юрій.

Не зважаючи на все, Радикальна партія змогла подолати всі перешкоди та йде на парламентські вибори 2012, щоб перемагати та піднімати Україну з колін.

Ми впевнені в своїх силах, нам нічого боятися, бо нас підтримують люди.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram