ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Мати-героїня йде до Верховної Ради

На вибори до Верховної Ради від Радикальної Партії Ляшка (РПЛ) йтиме мати-героїня Катерина Тимченко. Вона балотуватиметься на мажоритарному окрузі в Подільському районі Києва.

32-річна Катерина Тимченко - мама п’ятьох дітей. Вона ніколи не була в декретній відпустці. Як і більшість українських матерів, вона змушена була працювати, щоб утримувати велику і дружню сім’ю.

Фото: liashko.ua

«Я ніколи не просила допомоги в держави. Не тому, що вона нам не потрібна, а тому що влада байдужа до багатодітних родин. Тому у Верховній Раді ми з Олегом Ляшком разом працюватимемо над тим, щоб багатодітні сім’ї жили в гідних умовах, а не виживали», - наголосила Катерина Тимченко.

«Олега Валерійовича я знаю багато років. - заявила мати-героїня. - Він не тільки чудовий батько для своєї доньки, він до всіх дітей ставиться з турботою і батьківським теплом. Ляшко - це справжній Батько Нації, який зможе підняти Україну з колін, і забезпечити гідне життя нашим дітям».

Я обіцяю українцям, виправдати їх довіру до мене, і зробити все можливе, щоб провести до парламенту нових людей.

Наша мета - ротація еліт.

На відміну від влади чи так званої об'єднаної опозиції, ви не побачите в Радикальній партії жодного олігарха, жодного «мішка з грошима». В нас не буде старих комсомольців і партократів.

Ми ведемо до влади активну і перспективну молодь, яка доведе, що Україна гідна стати однією з передових країн світу.

Ми виб’ємо з Верховної Ради те кодло, яке 20 років знущається над українським народом. Депутатами стануть такі люди, як мати-героїня Катерина Тимченко – молода жінка, в якої немає заводів і пароходів. Яка знає що таке сім’я і як важко її прогодувати.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram