ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Влада і так звана "опозиція" продали українську мову

Народна ненависть до Партії регіонів настільки сильна навіть у Донецьку, що влада готова на все, щоб сподобатися виборцю. Але люди стали мудрішими і більше не вірять цинічній брехні регіоналів. Тому, що влада однаково обкрадає і україномовних, і російськомовних громадян.

Фото: Макс Левин

Дискредитувавши себе у всьому світі, ця банда намагається налагодити стосунки хоча б з Росією і робить Москві такий презент ціною своєю ідентичності. Але це не допоможе ПР. Їм взагалі вже нічого не допоможе! Їхній час скоро пройде!

Також сьогодні ми всі остаточно переконалися, що "об'єднана опозиція" - ялова, недієздатна. Маючи 155 "штиків" у Верховній Раді, вони не здатні захистити ні Україну, ні українську мову, ні українських громадян. Отара овець на чолі з кроликом. Яценюк і Турчинов сьогодні допомогли Партії регіонів провести у Верховній Раді законопроект про знищення української мови. На нараді опозиційних сил напередодні голосування було прийняте рішення про те, що коли почнеться голосування, 30 депутатів від БЮТ і НУНС кинуться туди, де сидять регіонали і будуть висмикувати картки. Це зірвало б голосування. В результаті кинувся лише Парубій, а Яценюк і Кожем'якін не дали своїм депутатам такої команди. Вони зрадили нашу мову, наш народ, нашу країну. Ганьба таким горе-опозиціонерам!

Певен, на наступних виборах люди не підтримають політиків, які руйнують державу: Януковича, Тігіпка, Богатирьову. Не підтримають комуністів, які вбили і замордували 20 мільйонів українців. Не підтримають так званих опозиціонерів, які пішли на змову з регіоналами і комуняками: Яценюка, Турчинова, Кожем'якіна. Не підтримають політиків, які живучи в Україні не здатні навіть вивчити державну мову: Азарова, Кличка, Королевську. Всіх - гнати в шию! Шлях відродити державу - тільки радикальна ротація еліт. Тільки молоді патріоти зможуть підняти Україну з колін! І ми це зробимо! Слава Україні!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram