ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Партія регіонів продовжує політику Катерини II

Я голосуватиму "проти" законопроекту "Про засади державної мовної політики" і взагалі вважаю іудами всіх депутатів, які голосуватимуть "за" цей законопроект.

Фото: Макс Левін

Сьогодні Верховна Рада витирає свої брудні ноги об Україну. Парламентська більшість плюнула в душу українському народу. Партія регіонів продовжує політику російських царів Петра І, який заборонив книгодрукування українською, і Катерини ІІ, котра ввела заборону викладати українською. Кожен з депутатів, який буде голосувати "за", швидше за все, найближчим часом отримає цеглою по голові від когось з "вдячних" виборців.

Насправді, це пов’язано не стільки з майбутніми виборами, скільки з геополітичною ситуацією. Адже, нинішня влада повністю дискредитувала себе в очах не тільки Європи і США, а і Російської Федерації. Те, що москвофіла Януковича не запросили на інавгурацію Путіна - суттєвий показник. Тому, в зв'язку із загрозою повної міжнародної ізоляції з усіх сторін, Партія регіонів та її сателіти ініціювали відповідний законопроект, щоб догодити Росії. Але, певен, це їх не врятує. Банда, яка сьогодні керує Україною - цілком приречена на ненависть нашого народу і несприйняття іншими державами.

Мені зовсім не зрозумілі дії, хоча це скоріше бездіяння депутатів з фракцій "БЮТ-Батьківщина" і "НУНС". Так звана об'єднана опозиція на чолі з Яценюком і Турчиновим - ялова і абсолютно недієздатна. Банда знищує українську мову, а вони не в змозі нічого зробити, маючи понад 150 народних депутатів. Так само, вони не можуть захистити Тимошенко. Тож хіба Яценюк з Турчиновим зможуть захистити свій народ і Україну?!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram