ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка
Спецтема
Выборы в Киеве

Кожному киянину десять соток землі!

Згідно із Земельним Кодексом України (ст.121) 10 соток - це той мінімум, на який може розраховувати кожен громадянин України.

Кожен киянин має право отримати 10 соток столичної землі. При Черновецькому, і при Омельченку скористатися цим правом могли лише обрані.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Ринок землі став засобом набиття кишень влади. А киянам лишалося або поневірятися в тісних квартирах, коли в одній кімнаті живе по дві сім’ї з дітьми, або влізати у кредитне рабство до кінця життя.

Всі ми бачимо, що соціальне житло не будується, столична земля виділяється під офіси, торгові центри і ресторани. У людей немає житла, поки товстосуми і чиновники наживаються на київській землі. Скільки все це буде продовжуватися?

Землі в Києві більше, ніж достатньо, щоб кожен бажаючий житель столиці міг отримати свою законну ділянку. Але кияни роками стоять в черзі, поки ненаситні чиновники розкрадають землю, тисячами гектарів.

Одразу після моєї перемоги на виборах мера столиці, кожному киянину буде надана можливість отримати землю, яка належить йому за законом. Ми обов'язково задіємо механізм спрощеної видачі земель, щоб знизити принизливі черги.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram