ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Висуванець від РПЛ виграв вибори!

18 березня в селі Рудниця Піщанського району Вінницької області відбулися вибори сільського голови. Перемогу здобув член Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Шигида. За представника Радикальної партії свої голоси віддали 43% виборців. Явка склала близько 70%.

Фото: предоставлено Олегом Ляшко

Це вже наші другі вибори, в яких наша політична сила бере участь. Вперше ми взяли участь у дострокових виборах до Вінницької обласної ради 26 лютого, тоді Радикальна партія здобула 10,11%. Це свідчить про те, що люди підтримують і вірять в мене та мою команду: прогресивних талановитих дівчат і хлопців. Виборці стомилися бачити на керівних посадах одні й ті ж обличчя і вимагають радикальних змін у країні. Я впевнений, що ми рано чи пізно матимемо більшість у парламенті, і Україна стане провідною країною у світі: з якісною медициною, потужним національним виробництвом , з якісною безкоштовною освітою та достойним рівнем життя.

Друге місце на виборах посіла представниця Партії Регіонів – 42% голосів, інші кандидати отримали значно нижчий відсоток підтримки. Регіонали не можуть змиритись з поразкою і чесно визнати результати виборів і готові будь-що відібрати перемогу вже за допомогою «чесних» судів. Але наша партія готова і прагне таких викликів.

Тепер, переконаний, у нас з Вами все попереду. Наша спільна перемога - це лише перший крок на шляху великих звершень та радикальних змін. Ми здолаємо бандитську владу та з вашою підтримкою переможемо не лише у парламентських виборах, а й на виборах Президента України у 2015 році.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram