ГоловнаБлогиБлог Сергія Капліна

Прокуратура проти Януковича, або суд проти Оксани Макар

Українська прокуратура продовжує займатися політичними диверсіями проти Президента та ПР. Спочатку за її допомогою було підживлено рейтинг Тимошенко, Яценюка й опозиції в цілому, врешті-решт, створено КОД. Через переслідування Луценка і Юлії Володимирівни, ціла країна була поставлена на коліна: квиток у Європу відібрали, вибори 2012 та 2015, скоріше за все, міжнародна спільнота не визнає.

Фото: http://novosti-n.mk.ua

Тепер, прокуратура й надалі продовжує успішний процес руйнування рейтингу ПР і Януковича. Прокурор Миколаєва Юрій Палій подав до суду на активістів, які протестують під його вікнами. 19 березня оголошено пікет місцевої прокуратури з вимогами звільнити слідчого, який раніше відпустив двох підозрюваних у справі Оксани Макар, а також прокурорів Центрального району, Миколаєва та області. Зачіпки до його позову викликають дратування у кожного повного розуму громадянина: несвоєчасне подання повідомлення про акцію протесту.

Прокурор Миколаєва – адвокат ґвалтівників? Банкова має звернути увагу на те, що їх прокурори підносять сірника до порохової бочки. Найвідоміші політологи відзначають, що ситуація із розслідуванням зґвалтування Оксани Макар, в разі короткозорої поведінки влади, може скінчитися справжнім громадянським вибухом. Завтра почнуться пікети генеральної прокуратури, післязавтра пошта, телефон, телеграф, телебачення. За позовом прокурора, суд Заводського району Миколаєва призначив слухання у цій справі.

Я долучаюся до вимог проектувальників і раджу те саме вчасно зробити Банковій, особисто Президенту та судді, що розглядатиме справу. Якщо не боїтеся падіння рейтингу і політичного забуття, розправи людей над вашими «правоохоронцями» та «депутатами», тоді побійтеся Бога!

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram