ГоловнаСвіт

Ізраїль вирішує, чи розпочинати сухопутну операцію на території Сектору Гази

Кінцева мета Ізраїлю – потрапити у будь-яку точку, де нині розміщуються осередки терористів. 

Ізраїль вирішує, чи розпочинати сухопутну операцію на території Сектору Гази
Речниця Сил оборони Ізраїлю Маша Міхельсон
Фото: скриншот відео

Військовий кабінет Ізраїлю зараз має вирішити, почнеться чи ні сухопутна операція Армії оборони Ізраїлю на територію Сектору Гази. Водночас кінцева мета Ізраїлю – потрапити у будь-яку точку, де нині розміщуються осередки терористів. 

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua повідомила речниця Сил оборони Ізраїлю Маша Міхельсон. 

«Зараз Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) накопичує свої сили поблизу межі кордону із Газою. Ми призвали резервістів, щоби у разі чого ми були готові рухатися далі (углиб Сектору - LB.ua). ЦАХАЛ надав воєнному кабінету усі можливі сценарії, які можна застосувати в секторі з військової точки зори», – заявила речниця. 

Водночас вона зазначила, що нині ЦАХАЛ посилює увесь кордон, щоби переконатися у тому, що жоден терорист не проникне на територію Ізраїлю.

Нагадаємо, днями джерела LB.ua у Міноборони Ізраїлю повідомили, що країна збирає чотири дивізії військових задля початку сухопутної операції в районі Сектору Газа.

Наразі там вже перебуває 31 батальйон регулярних сил. Кілька годин тому Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) стала перекидати військовослужбовців на кордон для подальшої контртерористичної операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram