ГоловнаТехнології

Apple представила свій платіжний сервіс

За кожну покупку на віртуальну карту буде нараховуватися кешбек в розмірі 3% від витрат за день.

Apple представила свій платіжний сервіс

Американська корпорація Apple в понеділок, 25 березня, представила платіжний сервіс Apple Card. Презентація Apple пройшла в театрі Стіва Джобса, розташованому на території кампуса Apple Park в Купертіно, повідомляє The Verge.

Партнерами новації виступили банк Goldman Sachs і платіжна система Mastercard.

Сервіс, який буде включати в себе віртуальну карту Apple, надає користувачеві статистику щодо видатків в реальному часі, а також розділяє витрати за категоріями. Відзначається, що за кожну покупку на віртуальну карту буде нараховуватися кешбек в розмірі 3% від витрат за день.

Щоб отримати Apple Card, користувачі повинні зареєструватися на своєму телефоні в додатку Apple Wallet і отримати цифрову карту, яку вони зможуть використовувати через Apple Pay.

Apple представила і фізичний варіант Apple Card з титану з кешбеком 1% для випадків, коли неможливо скористатися Apple Pay. На фізичній карті не буде її номера, CVV-коду, терміну дії або підпису, тому, як відзначають в компанії, вона більш безпечна, ніж будь-яка інша фізична банківська карта.

Приблизно дві третини виручки Apple припадало в останні роки на реалізацію смартфонів iPhone. Представники компанії раніше неодноразово заявляли про необхідність зменшити залежність від цієї продукції. Тім Кук, зокрема, неодноразово наголошував, що розраховує на збільшення прибутку від різних сервісів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram