>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Прем'єр Австралії влаштував полювання на відьом: президент Сербії щодо ситуації з Джоковичем

Вучич підтримує свого співвітчизника.

Прем'єр Австралії влаштував полювання на відьом: президент Сербії щодо ситуації з Джоковичем
Фото: Livik

Президент Сербії Александар Вучич заявив, що підтримує зв'язок із співвітчизником, першою ракеткою світу Новаком Джоковичем, якому прикордонні служби Австралії анулювали візу.

"Я розмовляв з ним минулої ночі і вдруге сьогодні вранці. Ми можемо зробити так, щоб до понеділка йому не довелося бути в готелі, де його ізолювали. Хочемо, щоб він переїхав до орендованого будинку, про що попросив Новак. Ми зобов'язані це зробити, оскільки наш обов'язок - захищати своїх громадян", - цитує Вучича сербський ресурс b92.net.

"Нині ми працюємо над цим. Несправедливо, що прем'єр-міністр Австралії влаштував політичне полювання на відьом. Іншим тенісистам із медичними винятками дозволили грати, а Новаку – ні. Усім зрозуміло, в чому тут річ", - заявив президент Сербії.

Напередодні Джоковича затримали в аеропорту Мельбурна. Після ночі з'ясувань деталей його віза була анульована, а самого спортсмена попередили, що видворять з країни.

Перед цим спортивні чиновники штату Вікторія, де проходить Australian Open, відмовилися надати Джоковичу індивідуальну візову підтримку для участі в турнірі.

Зазначимо, що Джоковичу можуть заборонити в'їзд до Австралії на три роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram