>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мессі стояв на порозі створення дива, але у чвертьфінал Ліги Чемпіонів пройшов ПСЖ

Відбулися ще два матчі-відповіді стадії 1/8 фіналу.

Мессі стояв на порозі створення дива, але у чвертьфінал Ліги Чемпіонів пройшов ПСЖ
ПСЖ
Фото: EPA/UPG

У Будапешті три тижні опісля в матчі відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів зустрілися "Ліверпуль" і РБ "Лейпциг". Цього разу номінальними господарями виступили підопічні Юргена Клоппа. Але від зміни доданків сума не змінилася - "червоні" продублювали результат першого матчу (2:0) і вийшли до чвертьфіналу.

Огляд матчу "Ліверпуль" - "Лейпциг".

Значно захопливіше пройшов поєдинок у Парижі, де "Барселона" в боротьбі проти "Парі Сен-Жермена" спробувала ліквідувати гандикап першого матчу в Каталонії (1:4).

Підопічні Рональда Кумана з перших хвилин захопили ініціативу і створили низку небезпечних моментів, але рахунок відкрили господарі - на 31-й хвилині у штрафному гостей впав Мауро Ікарді, і англійський рефері Ентоні Тейлор завдяки підказці VAR вказав на 11-метрову позначку.

Кіліан Мбаппе був точним - 1:0. Здавалося, інтрига в матчі померла.

Однак через 6 хвилин Ліонель Мессі з 25 метрів послав керований снаряд у верхній кут воріт - 1:1. І гра розкрилася ще більше, а нерви напружилися ще дужче. На 45+1 хвилині з ними не впорався захисник парижан Лейвін Кюрзава, який у власному штрафному майданчику порушив правила на Антуані Грізманні. Пенальті.

Якби Мессі реалізував 11-метровий, другий тайм був би зовсім іншим. Лео пробив сильно, але нехитро, і Кейлор Навас парирував його удар.

Сейв Наваса вплинув на другий тайм. "Барселона" продовжувала шукати моменти біля чужих воріт, але робила вона це вже без колишнього ентузіазму і блиску, і ПСЖ довів матч до нічиєї.

Огляд матчу ПСЖ - "Барселона".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram