>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПСЖ дізнався суперника по півфіналу Ліги чемпіонів

РБ "Лейпциг" став другим півфіналістом турніру.

ПСЖ дізнався суперника по півфіналу Ліги чемпіонів
Жоао Феліш з сумом спостерігає за ликованням футболістів "Лейпцига"
Фото: EPA/UPG

У Лісабоні на домашній арені футбольного клубу "Спортінг" "Жозе Алваладе" пройшов другий чвертьфінальний поєдинок Ліги чемпіонів, в якому дебютант такої стадії турніру німецький РБ "Лейпциг" зустрічався з аксакалом ЛЧ мадридським "Атлетіко".

Команди, які сповідують різну філософію гри, подарували телеглядачам незабутній спектакль, у якому першу скрипку все ж грали футболісти східнонімецької команди.

Усі основні події відбулися в другій половині зустрічі. На 51-й хвилині іспанський легіонер "Лейпцига" Дані Ольмо кивком голови замкнув крос Марселя Забітцера - 1:0.

Тут же головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне відреагував на результат, випустивши на поле юного Жоао Феліша, і португалець практично перевернув перебіг поєдинку.

На 71-й хвилині після сольного проходу Феліш отримав у відповідь чудовий пас від Дієго Кости і був збитий у штрафному майданчику суперника.

Португалець упевнено реалізував пенальті - 1:1.

Перевести матч в овертайм завадив рикошет після удару американського ровесника Феліша Тайлера Адамса на 88-й хвилині - 2:1, і німецька команда склала компанію "Парі Сен-Жермен" у півфіналі турніру. 

Додамо, що сьогодні відбудеться битва титанів - "Барселони" і "Баварії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram