>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бородянський має намір домовитися з Discovery про права на трансляцію в Україні Олімпіади-2020

Переговори відбудуться щодо прав на ретрансляцію приватним мовникам.

Бородянський має намір домовитися з Discovery про права на трансляцію в Україні Олімпіади-2020
Фото: Макс Левин

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський має намір домовитися з медіахолдингом Discovery щодо надання прав приватним мовникам на ретрансляцію літніх Олімпійських ігор у Токіо, які відбудуться в цьому році. Про це міністр повідомив на пресконференції.

"Наступного тижня поїду в Лондон розмовляти з Discovery щодо надання прав комерційним мовникам на ретрансляцію Олімпійських ігор", - заявив він.

За його словами, у Мінкультури на сьогодні є пропозиції від трьох груп комерційних мовників з приводу ретрансляції Олімпійських ігор. Також він сподівається, що через два тижні вже буде відомий результат щодо можливості такої ретрансляції.

Нагадаємо, є ризик, що Україна може не показати Олімпіаду-2020, оскільки в офіційного телетранслятора - "UA: Суспільне" арештовані всі рахунки за борги колишньої державної Національної телекомпанії України.

Олімпіада пройде з 24 липня по 9 серпня, проте є загроза, що вона може пройти взагалі без глядачів через загрозу поширення коронавірусної інфекції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram