>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клопп назвав лідера роздягальні "Ліверпуля"

Джеймс Мілнер - незаперечний авторитет у червоних.   

Клопп назвав лідера роздягальні "Ліверпуля"
Джеймс Милнер
Фото: ФК "Ливерпуль"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп назвав лідера роздягальні у своїй команді. Слова фахівця наводить xsport.ua, з посиланням на пресслужбу мерсисайдців.  

"Джеймс Мілнер - авторитетна особистість у роздягальні і той, кого гравці слухають і поважають. Коли ми грали з "Барселоною" на "Енфілді" (матч-відповідь Ліги чемпіонів - 4:0, прим. LB.ua), він був одним з перших , хто приїхав на базу в Мелвуд, і щойно він відчинив двері, почав мотивувати й підганяти інших хлопців. Мені це сподобалося", - зазначив Клопп.

"Мені багато чого подобається в Міллі, але дещо подобається особливо сильно - він справді продовжує ставати кращим як гравець. У нього видатне ставлення до футболу, він піклується про себе і про інших. Джеймс - неймовірний футболіст, і всі ми вважаємо, що він може дати ще дуже багато, ось чому ця угода (укладання нового 5-річного контракту з клубом, прим. LB.ua) має сенс для обох сторін. Я дуже радий, що зможу продовжити працювати з ним протягом наступних кількох років. Джеймс - винятковий гравець, професіонал і особистість", - заявив головний тренер "Ліверпуля".

Нагадаємо, цього тижня Мілнер продовжив контракт з "Ліверпулем". Також це зробив і сам Клопп.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram